Skip to main content

Hypno­ & Regressietechniek

Onbewuste traumatische ervaringen en verborgen herinneringen doorwerken in trance.

Hypno & Regressietechniek

Deze vorm van behandeling biedt inzicht bij onbegrepen klachten en problemen die bewust of onbewust emotioneel, mentaal of fysiek ervaren worden. Het zijn vaak signalen of als antwoord op veel onverwerkte emoties, ervaringen en gebeurtenissen die we ons vaak deels of helemaal niet herinneren.

In ons leven krijgen we allemaal te maken met situaties en herinneringen die soms zo heftig en ingrijpend zijn dat ze letterlijk gaan vastzitten in je lichaam. Ze staan als het ware vast op je harde schijf van je eigen systeem. Vaak denken we dat deze gebeurtenissen mogen slijten en dat het tijd kost maar vaak zien we dat de emoties die hieraan verbonden zijn nog steeds aanwezig zijn op onze eigen interne harde schijf. Door opnieuw deze gebeurtenissen en intense herinneringen te herbeleven komen lichamelijke, emotionele en mentale pijnpunten en emoties los en bij elkaar, waarna er ruimte komt om ze te verwijderen van je harde schijf. Door dit samen in rust en, zonder prikkeling van buiten te laten gebeuren, krijgen de klachten waarmee je kampt te gaan verminderen of zelfs mogelijk te verdwijnen.

Tijdens deze techniek begeleid ik je in vertrouwen en rust in een stuk hypnotherapie. We maken hierbij gebruik van hypnose of wel trance.

Trance kun je vergelijken met dagdromen of het zo opgaan in een boek of film dat je niets meer hoort om je heen. Tijdens deze trance richt je je volledig met aandacht op je lichaam door te luisteren op een andere manier, waardoor je dichterbij je onbewuste pijnpunten, gevoelens en overtuigingen komt. Juist hierdoor krijg je nieuwe inzichten waarna je die zelf kunt ombuigen naar mogelijkheden die je kunt toepassen in je leven van nu om zo het leven te leven wat jij wilt.

Trance is a natural everyday experience
Milton Erickson
wiebenik

Annemarie van Leeuwen

Korte intro over jezelf als doorverwijzing naar je “over” pagina

Laatste artikelen

Nieuwsbrief