Skip to main content

Coach traject

Je kunt helemaal worden wie je wilt zijn

Coach traject

Herontdek je weg naar jouw balans. Herontdek je weg naar jouw leven. Herontdek je weg naar jouw ik. Wie ben jij en wie is jouw lichaam en wat heb jij nodig? heb je daar wel eens over nagedacht.

Ik denk dat er geen beter kompas is dan kennis te gaan maken met jouw eigen lichaam. Luister, voel, en maak contact met jouw lichaam. Je gaat merken dat je er een band mee gaat opbouwen, dat je gaat ontdekken welke voeding goed past bij jou en sta eens stil bij de momenten dat je je niet goed voelt. Je lichaam geeft altijd het juiste signaal op het juiste moment.

Maar hoe doe je dat?

Aan de hand van drie prachtige pijlers neem ik je mee in de wereld van jouw lichaam, gaan we luisteren, horen en voelen, gaan we bewegen en uitvinden wat er past bij jou. Van welke levensstijl word jij blij. Zonder dat we ingaan op het oordelen, het bekritiseren, het volgen van regeltjes, voorschriften en gedachtes van anderen die je er uiteindelijk vandaan houden wat je werkelijk zou willen.

Als ik terug denk aan mijn schooljaren, heb ik zoveel geleerd over wat er allemaal in de wereld is gebeurd. Weet ik veel over wiskunde, kunnen we gelukkig lezen en schrijven. We hebben veel kennis en kunde opgedaan om te weten hoe we ons mogen gedragen samen en met elkaar. Als ik het nu evalueer is het ontzettend jammer dat we niet leren hoe we op een liefdevolle manier kunnen omgaan met onze gedachtes, ons lichaam en begrijpen we soms werkelijk niet wat ons lichaam ons zegt, gewoon omdat we dat niet geleerd hebben op school. Niemand heeft me geleerd hoe ik terug kon komen in mijn ruststand, wist ik niet dat het belangrijk is soms echt even op te laden en wist ik vooral ook niet dat het belangrijk is jezelf echt op nummer 1 te zetten.

Waarom: alleen ik kan mezelf energie geven, alleen ik kan voelen wat ik nodig hebt en alleen ik ben zo belangrijk voor mezelf.

Dat is makkelijk praten maar hoe doen we dat?

We gaan een reis maken op zoek naar jouw eigen regels. We gaan op zoek naar de dingen waar je blij van wordt.

Daarin is de eerste stap dat we bewust stilstaan bij de dingen die je gedurende je leven tot nu geleerd hebt. De regels die van buitenaf opgelegd werden. Door je opvoeding, familiesystemen zijn sterk in het doorgeven van gedachtes en overtuigingen en gewoontes zonder dat we er over na denken of het eigenlijk nog wel klopt met de tijd waarin we leven, maar ook school, vrienden, media en wat ons dagelijks overkomt.

Daaruit maken we een stappenplan om zo de reis van jouw regels te bepalen, maar dat kan alleen maar als je vooral weet wat je niet wilt. Juist hierdoor ga je inzichten en aha momenten krijgen waaruit je kunt gaan herkennen, erkennen en daarna de tools krijgt om het te veranderen in je eigen programma.

Laatste artikelen

Nieuwsbrief