Mijn verhaal

 

 Niets is mooier om te zien als mensen zichzelf opnieuw ontdekken in wie ze zijn zonder oordeel. Het besef dat ze hun dromen kunnen creëren,en leven is zo gaaf om te zien. De kracht, de energie en de liefde die dan vrijkomt is overweldigend. 

Mijn persoonlijke ontwikkelingsreis begon in 2006, na een persoonlijk verdriet binnen ons gezin. Ik weet het nog goed, ik keek in de spiegel en dacht, is dit het leven wat we leven en is het de bedoeling dat we doorhollen en pas gaan leven als het eigenlijk al te laat is………………………..

Juist door die bewustwording zag ik patronen en overtuigingen van mezelf, van mijn gezin, van mijn ouders en familie en van voorouders. Patronen en gedachtes die ik had aangenomen vanuit mijn opvoeding maar niet meer paste bij mij als persoon. Deze patronen en overtuigingen hadden me beschermt in mijn kinderjaren en jong volwassenheid. Ik had ze niet meer nodig, sterker nog ze belemmerde mij en mijn leven om veel verder en breder te kijken dan mijn horizon tot dan toe aangaf.

Mijn besef dat de wereld ons veel meer te bieden heeft en dat ik iets te bieden heb op deze wereld kwam hard en voelbaar binnen. Ik heb iets te doen op deze wereldbol, ik heb hier een taak maar welke…………..

Ik ben bewust een ander pad gaan bewandelen door bewustwordings trainingen te gaan volgen, een prachtige eerste stap op weg naar mezelf. Ik ben mezelf gaan ontwikkelen, opnieuw zonder oordeel. Ik ben over bergen gegaan en door diepe dalen op zoek naar mijn eigen ik. Een prachtige reis waarbij ik weer in verbinding ben gekomen met mijn echte ik. Ik kreeg veel meer zelfvertrouwen en kan weer werken vanuit intuitie en kracht.

Ik heb mijn talenten gevonden en zet ze in op momenten dat ik denk dat ze nodig zijn. Mijn passie en missie is om mensen te begeleiden en te inspireren tijdens hun reis van persoonlijke groei, verandering en bewustwording in hun leven. Ik help mensen om inzichten te krijgen waarom ze bepaalde dingen doen zoals ze ze doen maar wat ze eigelijk niet willen. Ik kijk welke beperkte overtuigingen daar zijn en ik laat de mensen in hun eigen spiegel kijken op zoek naar hun talenten en andere mooie eigenschappen. Om mensen weer het vertrouwen te geven dat we onze dromen kunnen leven.  Wat is het mooi als ik zie dat dat de mensen vertrouwen krijgen in zichzelf, ze balans en verbinding vinden tussen het  hoofd en lichaam en ze weer stralend en vol energie de deur uit gaan.

Mijn enthousiasme, gedrevenheid en talent om mensen in beweging te zetten en ze te laten groeien heb ik gekregen door proffesioneel diverse studies op het vlak van persoonlijke ontwikkeling te  gaan volgen zoals ,

  • Bewustwording trainingen
  • NLP ( Neurolinquistisch Programmeren) ( Mind Academy)
  • Hypno en Regressie Therapeute ( Civas)
  • Hoogsensitiviteits trainingen ( Civas)
  • Systemische werk, familieopstellingen met volwassenen en kinderen ( van Velsen en Partner)
  • Effectief communiceren
  • Roadmap maken van dromen naar doelen ( Michael Pilarczyk)
  • mijn ervaring als voedingsdeskundige.
  • een 30 dagen IPA training met als thema  van denken naar doen. Een nieuwe stap in netwerkmarketing.

Ik voel me een pioneer, iemand die iets kan bijdragen aan de verandering die we hier op aarde maken. Leven vanuit de WIJ vorm en weer in verbinding komen met onszelf en het groter geheel.

Het is mijn missie de onbewuste wereld zichtbaar te maken, ik weet dat dáár de key ligt tot succes en happiness.

Droom, creëer en leef je mooiste dromen je bent het zo waard.

 

Liefs Annemarie

 

 

 

 

Bewust praten!
Spring naar toolbar