Skip to main content

Systemisch werk­

Onbewust patronen doorbreken door middel van spiegeling

Systemisch werk

Deze vorm van energiewerk laat zonder veel woorden de relaties zien waarmee je in verband staat: partner, kinderen, ouders, broers, zussen. Maar ook: vrienden, collega’s, leidinggevenden.

Via een opstelling kan er gekeken worden welke plek je in je huidige gezin, familie van herkomst of werkrelaties inneemt. Wat zijn de onderliggende stromen of patronen? Opstellingen helpen om verborgen of half bewuste verbanden te zien en wat de mogelijke wegen zijn om deze op een liefdevolle manier te herschikken. Vaak wordt opstellingenwerk in groepen gedaan maar individuele therapie is ook mogelijk. Uitleg van de methode: Door op een ander manier te kijken naar de wereld en het leven; zonder oordeel zonder een wijzende vinger, daar waar er geen goed of fout is. Juist dat is fijn dat we bevrijdend kunnen kijken naar datgeen wat er is.

Door een familie opstelling te doorlopen aan de hand van een opgeleide coach, krijg je heldere en oplossingen gerichte inzichten waardoor je antwoorden kunt creëren over relaties, families, gezinnen, Kun je inzichten krijgen bij het gedrag van kinderen, pubers, jongvolwassenen.

Ook kinderen die vragen hebben over hun eigen leven, over situaties die iedere keer terugkomen op hun pad, over een intens gemis of verdriet, of wanneer je vastlopen in leer prestaties creëren veel bewuste inzichten en antwoorden op tal van vragen.

Ik werk als begeleider systemisch werk vaak met vloer ankers, gevoelens en energiewerk om zo inzichtelijk te maken dat wat er speelt. Je neemt zelf altijd deel aan dit energiewerk. Doordat je haar scherp in de gaten krijgt waar je bent vastgelopen of wat de blokkade is, kun je bewust de stap nemen tot veranderen waardoor oude vastgeroeste patronen, overtuigingen en emoties de ruimte krijgen om letterlijk te veranderen.

Men hoeft de wereld niet te begrijpen Men moet alleen zijn plaats er in weten te vinden
Albert Einstein
wiebenik

Annemarie van Leeuwen

Korte intro over jezelf als doorverwijzing naar je “over” pagina

Laatste artikelen

Nieuwsbrief