Skip to main content

NLP

Neuro linguïstisch programmeren

Krijg meer grip op de wereld om je heen door bewuste communicatie

NLP

Deze vorm van coaching leert je hoe je grip kunt krijgen op diverse processen in je eigen leven. Hoe je kunt omgaan met je emoties, stress en spanning. Je leert om weer de coach te zijn van je eigen leven en daardoor zelfvertrouwen te creëren.

Onzekerheid en je onzeker voelen is menselijk gedrag. Het bepaald bij veel mensen hoe ze hun werk doen, hoe de financiële situatie is of hoe je omgaat met de mensen om je heen. Familie, vrienden en mensen in de buitenwereld hebben allemaal een mening en vaak laten we ons door de mening van anderen leiden in het leven van nu. Juist die onzekerheid kan je belemmeren de dingen te doen die je echt wilt gaan. Een nieuwe of andere baan, zeggen wat je werkelijk denkt, dingen anders te doen dan wat de meeste mensen willen en staan voor wie je werkelijk bent. Als je vervolgens de dingen doet die niet bij je passen, als je geen grip krijgt op je leven en niet bent wie je werkelijk wilt zijn dan kan dat uiteindelijk leiden tot een burn-out, angst, vermoeidheid en niet lekker in je vel.

Tijdens onze gesprekken gaan we kijken naar: wie ben je echt en waar wil je naar toe. Wat is belangrijk voor je en hoe kun je daar komen. Over welke kwaliteiten beschik je en hoe kan je het beste uit jezelf halen. Samen maken we inzichtelijk met welke belemmerende overtuigingen je bent opgegroeid en welke positieve overtuigingen kunnen we hier tegenover zetten.

NLP geeft een mooie zelfreflectie over jouw eigen communicatie en hoe je deze communicatie positief kunnen veranderen.

Learning is about looking at things differently , making your life a little better everyday
Anoniem
wiebenik

Annemarie van Leeuwen

Korte intro over jezelf als doorverwijzing naar je “over” pagina

Laatste artikelen

Nieuwsbrief