Skip to main content

Workshop Dromen en Doelen bord

Durf jij te manifesteren?

Workshop Dromen en doelen bord

Beelden zeggen meer dan duizend woorden bij elkaar. Wanneer ik vraag aan de ander, wat als je vandaag alle vrijheid zou hebben en je hebt een goedgevulde rekening, wat zou je dan het liefst gaan doen?

En dan kijkt iedereen je gek aan. In deze wereld waarin we vaak doorhollen in de hedendaagse activiteiten. Er veel tijd gaat naar de mensen om ons heen, zijn we vergeten dat we zelf ook nog leven, dat we aandacht mogen besteden aan ons zelf. Maar wat heb jij nodig en waar wordt je gelukkig van.

Een paar jaar geleden kreeg ik het boek “vraag en het wordt gegeven” van Esther en Abraham Hicks.
Zij namen me mee in hun verhaal waarin de zin voorbij kwam die altijd bij me is blijven hangen.

Niets gebeurt totdat je iets beweegt. Een bewustwording in mijn gedachte nam plaats. Inderdaad als ik iets zou willen dan mag ik ook zorgen dat “dat iets ” ook mag gaan bewegen. En zou leerde ik dat wanneer je uitspreekt, op papier zet, je het tastbaar kunt maken dat veel onuitgesproken en geheime wensen plotseling aan ons voorbij komen zodra je deze wensen letterlijk uitschrijft en op papier zet.

Wat is jouw droom en verlangen en wat doe je nu het liefst?

Mijn eerst dromen en doelen bord heb ik gemaakt tijdens een van mijn NLP opleidingen. Nog steeds heb ik dit dromen en doelenbord staan. Als ik nu kijk naar die wensen en doelen kan ik alleen maar super blij zijn dat bijna alles wat ik toen manifesteerde onbewust in mijn leven is verschenen, waardoor ik nu doen wat ik toen zo graag wilde.

Het is een manier om je diepste wensen en gevoelens zichtbaar te maken vanuit een intens verlangen. Het verlangen kan alleen zichtbaar worden als je het in beweging zet, dus op papier.

We starten dit dag of avond deel met een mooie meditatie om je onbewuste state of mind open te stellen zodat je wensen en doelen zichtbaar mogen worden vanuit je intuïtie. Daarbij halen we niet de antwoorden uit je hoofd maar vanuit je hart, WAT WIL JE ECHT?

Vervolgens gaan we aan de slag met mooi papier, een stapel tijdschriften, schaar en lijm. We gaan niet zomaar knippen maar vanuit je gevoel kom je afbeeldingen tegen die je raken, die iets met je doen en die knip je uit. Het kan zijn dat diverse dezelfde afbeeldingen op je pad komen, of dat je blik valt op iets waarvan je direct weet, jaaaa dat is het. Met deze afbeeldingen, plaatjes en foto’s mag je jouw eigen droom en doelen bord gaan maken.

Tijdens een koffie of een thee moment neem ik je mee over je eigen creatie om zo samen met jou de boel in beweging te zetten. Ik geef je achtergrond informatie over hoe je je eigen board mag gaan lezen zodat je zelf de stappen kunt gaan zetten om deze dromen en verlangens te gaan leven.