Skip to main content

NLP

een workshop effectief communiceren vanuit zelf reflectie.

Workshop NLP

Er wordt de laatste tijd veel gesproken over NLP, er worden veel boeken geschreven over NLP en steeds vaker worden NLP technieken toegepast in bedrijven en het dagelijks leven. Ook krijgt NLP steeds meer een plek binnen de reguliere gezondheidszorg en psychologie. Maar wat is NLP nu precies? Wat kan je er nu mee? En hoe kun je het toepassen in je eigen leven?

Tijdens onze NLP workshop beantwoorden we graag deze vragen en is er natuurlijk ook gelegenheid om je vragen te stellen zodat je een goed beeld en een goed gevoel krijgt bij NLP en wat meer NLP voor je kan betekenen in je dagelijkse leven. We beantwoorden al je vragen graag op deze avond.

Natuurlijk is een NLP Workshop ook een prima gelegenheid om kennis te maken met mij als trainer want ik vind dat een klik zeker belangrijk is om samen te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Na afloop weet je wat NLP voor jou kan betekenen.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar NLP en hoe je effectiever kunt gaan communiceren en iets wilt leren over het gedrag van mensen. Wij zorgen voor de koffie.

Laatste artikelen

Nieuwsbrief