Skip to main content

Over mij

He hoi, wat leuk dat je er bent, ik ben Annemarie van Oostrum

Vanuit de schaduw, stap je in het licht, en mag je jezelf eindelijk gaan leren kennen. Als hoog sensitieve ondernemer mag ik je meenemen in de wereld van deze prikkels.

De zoektocht naar jezelf, persoonlijke ontwikkeling en begrijpen waarom we zo snel overgevoelig reageren of snel over onze grenzen gaan, is iets waar veel mensen naar op zoek zijn. Zeker in de tijd van nu waarin we zoveel moeten, zoveel willen en zoveel mensen beseffen dat er meer is dan alleen maar werken, eten en slapen, maken veel mensen de stap naar verandering.

Misschien ben jij ook op zoek naar deze manier van ontwikkeling zodat je weer kunt verbinden vanuit jouw hart en niet vanuit het hoofd. Dat je leert hoe je vanuit hetgeen jij nodig hebt beslissingen kunt maken.

Al vanaf jonge leeftijd leren we om te handelen, beslissingen te nemen, inzicht te krijgen door veel kennis en kunde op te doen. Hierbij vergeten we vooral in verbinding te zijn met wat we werkelijk willen. We nemen beslissingen vanuit de overtuigingen en inzichten die ons zijn meegegeven op school, thuis en door vrienden en kennissen om ons heen. Vaak stammen die overtuigingen en inzichten af vanuit het verleden. Hoe we de dingen vroeger deden, doen we vaak nog steeds onbewust.

Ik herken de vele emoties, overprikkelingen, angsten en emoties. Ook is het mijn reis geweest om op zoek te gaan.

Was ik eerst behoorlijk naar buiten gericht, kwam de ander altijd op nummer een en was ik niet meer zeker van mijn mening in verhalen. Alles hing ik op aan hoe de ander over mij dacht, hoe de ander naar mij keek en hoe ik de ander het naar de zin kon maken. Door juist te kijken waarom ik zo was gericht op de ander, door de verbinding stukken te zien en die los te koppelen en anders te verbinden, zag ik mezelf en was ik blij met mezelf.

In mijn leven van nu neem ik dagelijks mensen aan de hand in een stuk helderheid, inzicht en bewuste momenten zodat je inzicht krijgt vanuit welke sturing je leeft. Het geeft handvaten om daarna anders te kiezen.

Het leven is net een labyrint, wanneer je de weg weet, is het niet zo moeilijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *